BY MUKK - inspiraationa meri ja saaristo

29.07.2023

Hoitolassa minulla on kasvohoidoissa käytössä sekä myynnissä luonnollinen meren inspiroima ihonhoitosarja By Mukk. By Mukk valmistetaan Saarenmaalla Virossa omassa tehtaassa käsityönä. Siinä on raikkaita tuoksuja ja miellyttäviä koostumuksia. Hoitosarja on samalla hellävarainen, mutta tehokas. Tehoaineena merilevästä saatavat ihoa uudistavat aineosat. 

 
Alla tarkempaa tietoa.

Esteetikon silmää hellivät kierrätettävät pakkaukset
Esteetikon silmää hellivät kierrätettävät pakkaukset


By Mukk tuotteet sisältävät pääasiassa luomusertifioituja ainesosia (COSMOS, ECOCERT). Tuotteiden valmistajat ovat avoimia ja inspiroituneita uusille biotekniikan alan ideoille ja he pyrkivät löytämään parhaat ratkaisut tuotteiden kehityksessä ja valmistuksessa.

Heidän tavoitteensa on tarjota ihoa ja ympäristöä säästävää kosmetiikkaa nykypäivän innovatiivisella tieteeseen perustuvalla tutkimuksella.

Pääinspiraation he saavat kotisaarensa(Saaremaa) luonnosta.

Koostumukset valmistetaan merellisistä ainesosista, lisäksi he hankkivat paikallisia punaleviä rannikolta lisätäkseen kaavoihin ihoa uudistavia ominaisuuksia. He suorittavat tuotteiden konseptoinnin, kehityksen ja tuotannon itsenäisessä laboratoriossa.

Kaikki kaavat ovat käsityönä valmistettuja ja luotu yhteistyössä tutkijoiden ja kemianinsinöörien kanssa, ja ne ovat sertifioitujen turvallisuusarvioijien hyväksymiä.

He käyttävät myös luonnollista tapaa säilöä tuotteet, jolloin ei tarvita kemiallisia säilöntäaineita.