Meikkauspalvelu

08.04.2023

Meikkauksessa pääroolissa on asiakas, hänen toiveet, sekä persoona. Haluan että asiakas kokee meikin omakseen, jotta hän voisi hehkua tilaisuudessa jonne hän menee.

Kävin koulussa ehostuskurssin, koen että tekemällä oppii parhaiten joten teen meikkauksia vielä harjoittelijana ja kerään kokemusta.

Viikonlopulle tai arkiaamuille sijoittuvissa meikkauksissa ota yhteyttä viestillä/soita numeroon 0451359145 tai laita sähköpostia ateljeeannele@gmail.com 

Ajanvarauksella pystyy varaamaan vain arkipäiville klo 12-20.


Päivämeikki

Päivämeikki on oiva tapa korostaa esimerkiksi omien silmien väriä. Päivämeikki on kevyempi meikki joka sopii virallisiin tilaisuuksiin, päivällä pidettäviin juhlallisuuksiin sekä esimerkiksi työpaikan profiilikuvaukseen.

Iltameikki

Iltameikki sopii hyvin illalla järjestettäviin juhliin ja juhlallisuuksiin, toki myös päiväjuhliin, jos asiakas kokee sen itselle luontevaksi. Iltameikki on yleensä päivämeikkiä tummempi ja näyttävämpi.

Häämeikki

Häämeikissä morsiamen omat toiveet ja mieltymykset ovat pääroolissa. Tarkoitus on toteuttaa sen kaltainen meikki mitä morsian on jo ehkä etukäteen suunnitellut tai sellainen missä morsiamen on luontevaa olla.

Perinteisesti häämeikki on hillitty, luonnollisen kaunis meikki. Puku ja hääkimpun värimaailma otetaan myös huomioon.

Hääpäivänä meikin voi tehdä joko hoitolassa, kampaajan luona, tai juhlapaikalla(Yli 5km matkasta veloitetaan matkakorvaus.).