FINLASH - parasta ripsillesi

29.07.2023
Finlash syntyi ajatuksesta tehdä ensimmäinen kokonainen kosmetiikkasarja ripsienpidennyksien käyttäjille. Tuotteiden kehityksessä tärkeimmät kriteerit olivat kotimaisuus, turvallisuus, laatu, hellävaraisuus ja luonnonmukaisuus

Finlash on Suomalainen ripsienpidennyksiin erikoistunut kosmetiikkayritys. Ihon- ja ripsienhoitotuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa.  Tuotteet ovat oftalmologisesti testattu silmälääkäreiden alaisuudessa ja ne sopivat erinomaisesti silmänympärysiholle. Luonnonkosmetiikkasarjamme on vegaaninen ja eläinkokeeton.

Finlash syntyi ajatuksesta tehdä ensimmäinen kokonainen kosmetiikkasarja ripsienpidennyksien käyttäjille. Tuotteiden kehityksessä tärkeimmät kriteerit olivat kotimaisuus, turvallisuus, laatu, hellävaraisuus ja luonnonmukaisuus. Pakkausten ulkoasu on kauniin klassinen. 

Heidän kokemuksen perusteella on ollut hankala löytää kosmetiikkatuotteita, jotka sopivat ripsienpidennyksille eivätkä vaikuta ripsienpidennysten pysyvyyteen. Monet öljyjä sisältävät tuotteet heikentävät liimasidosta tai niissä käytetty ainesosa glyseriini saattaa ”liimata” ripsienpidennyskuituja yhteen. Meidän tuotteemme eivät sisällä öljyjä tai glyseriiniä. 

Vaikuttavana aineena tuotteissa on käytetty betaiinia, joka on suomalaisesta sokerijuurikkaasta sokeriteollisuuden sivuvirtana valmistettava raaka-aine. Tuotteissa betaiini toimii kosteuttavana, hoitavana, suojaavana sekä vahvistavana aineena. Betaiini lisää ripsiin kiiltoa.

Tuotteet eivät kirvele silmiä, joten ne sopivat myös herkästi vuotaville silmille. Heidän tuotteilla pidät ripsienpidennyksesi puhtaina ja kauniimpana pidempään!