Ripsienpidennykset

06.09.2023

Ripsienpidennysvalikoima

Valikoimassa on tällä hetkellä: 
 
▪︎ Klassiset ripsienpidennykset
▪︎ Hybridi ripsienpidennykset
▪︎ Voluumi ripsienpidennykset
▪︎ Wisbyripset 

Ikäraja ripsissä 16 vuotta. 

Klassisissa ja hybrideissä saatavilla C-kaarella hieman eri paksuisilla kuituja ripsen oman vahvuuden mukaan. Voluumiripsiin on saatavilla C-kaaren lisäksi CC- ja D-kaarta.

Kaikkiin ripsiin on saatavilla erilaisia malleja, jotka esimerkiksi korostavat luonnollisesti silmäsi muotoa, avaavat katsetta tai luovat kissamaisen katseen. Malli valitaan asiakkaan kanssa yhdessä ennen ripsien laittoa.

Alhaalla kuvia ja kotihoito-ohjeet.
 

Muutos ripsienpidennysten huoltoon
 

Ripsienpidennysten huolto muuttuu täysin aikaperusteiseen laskutustapaan. 

Valittavissa 45min, 60min, 75min ja 90min huoltoajat riippumatta onko kyseessä klassiset, hybridit vai voluumit. Kaikilla ripsityypeillä on ns lähtöhinta 45min ja lisävalinnalla pystyy lisäämään aikaa +15min(5€) kerrallaan 90min asti.

Ripsien esipesu vie aikaa itse ripsihuollosta. Ripset kannattaa pestä itsenäisesti ennen huoltoon tuloa. Pesu edesauttaa ripsiliiman kiinnittymistä ratkaisevasti. Ripset voi pestä myös hoitolalla ennen varattua aikaa.

Jos on vaikea arvioida paljon omat ripset tarvitsevat aikaa, niin yleensä ottaen klassiset ripsienpidennykset tarvitsevat n. 3 viikon välein 60 min huollon. Hybridien ja voluumien huoltoaika 3 viikon huoltovälillä vaihtelee 60-90min välillä riippuen kuinka tuuheat omat ripset ovat ja kuinka paljon ripsiä on lähtenyt. Jos huollosta on kulunut jo 4 viikkoa, huoltoväli tarvitsee lähes aina 90minuutin huollon ja 5 viikon kohdalla kannattaa ehkä jo varata kokonaan uudet ripset.

Ensimmäisen huollon jälkeen selviää mikä aika sinun kohdallasi on riittävä, jos tavoitteenasi on täysi setti. 

 

Kotihoito-ohjeet

Kun pääset ripsienlaitosta/huollosta kotiin, ethän pese ripsiä 24-48 tuntiin. Ripsiliima saavuttaa maksimaalisen lujuutensa 48 tuntia laiton jälkeen.

Tämän jälkeen pesethän ripsesi joka päivä. Tähän soveltuu parhaiten ripsien pesuun tarkoitettu pesuvaahto esim. Finlash puhdistusvaahto, jota voi ostaa hoitolasta tai jokin muu öljytön puhdistusvaahto. Puhdistus onnistuu hellävaraisesti ripsienpuhdistusharjalla jonka voi ostaa hoitolasta. Kuivaa varovasti pyyhkeellä painellen. On erittäin tärkeää ettei ripsiin pääse mitään öljyjä, koska se liuottaa ripsiliimaa. Ripsien päivittäinen pesu on todella tärkeää, koska jos laiminlyöt sen, niin ripsien tyveen alkaa muodostua talia joka alkaa liuottamaan ripsiliimaa ja saa ne irtoamaan ennen aikojaan. Likaisiin ripsiin on myös vaikea tehdä ripsihuoltoa, koska liima ei tartu taliseen ripseen. Joten huolehdithan hyvästä puhdistuksesta! 🙏

Sinun on myös hyvä harjata ripsiä ripsiharjalla jotta saat ne asettumaan kauniimmin esimerkisi nukutun yön jälkeen ja pitkin päivää.

Milloin huoltoon?

Yleisin ripsienhuoltoväli on 3 viikkoa. Suurimmalla osalla on tässä vaiheessa lähtenyt jo ripsiä irti niin paljon, että ne näyttävät harvoilta.
 
Jotkin ripset kasvavat pituutta ja pidennysripsi nousee pidemmäksi kuin muut ripset. Voit halutessasi lyhentää tätä ripseä kynsisaksilla. Huollossa tälläiset "lennokkaat" ripset irrotetaan ja tilalle laitetaan uusi ripsi. Hieman pidemmäksi kasvaneet lyhennetään kärjestä.

Allergia

Käyttämäni ripsiliimat ovat turvallisia, ja ne erittävät keskimääräistä vähemmän silmiä ärsyttäviä höyryjä. Joskus kuitenkin niille saattaa herkistyä, ehkä pitkän käytön jälkeen tai jo heti kättelyssä. 

Automaattisesti silmien punoitus tai vetistely laiton jälkeen ei ole allergiaa. Ripsiliima kuivuu kosteudesta, jos sinulla on valmiiksi kuivat silmät, saattavat ne kuivaa entisestään ja siksi punoittaa, vetistää tai tuntua hieman ärtyneiltä. Tähän auttaa jos laittaa kostutustippoja ennen ja jälkeen laiton.

Jos kuitenkin huomaat että silmäluomet alkavat punoittaa, kutista ja kirvellä jonkin aikaa laiton jälkeen eikä se laske, tai sinulle tulee, iso verenpurkauma silmään tai silmätulehdus, on järkevintä poistaa ripset ensi tilassa ja hakeutua lääkäriin.
 

Voluumi ripsienpidennykset
Voluumi ripsienpidennykset
Wisbyripset
Wisbyripset
Hybridi ripsienpidennykset
Hybridi ripsienpidennykset
Klassiset ripsienpidennykset
Klassiset ripsienpidennykset