Ripsienpidennykset

07.03.2023

Ripsienpidennysvalikoima

Valikoimassa on tällä hetkellä: 
 
▪︎ Klassiset ripsienpidennykset
▪︎ Hybridi ripsienpidennykset
▪︎ Voluumiripsienpidennykset

Klassisissa ja hybrideissä saatavilla C-kaarella pituutta 7-14mm asti hieman eri paksuisilla kuiduilla ripsen oman vahvuuden mukaan. Voluumiripsiin on saatavilla C-kaaren lisäksi CC- ja D-kaarta.

Kaikkiin ripsiin on saatavilla erilaisia malleja, jotka esimerkiksi korostavat luonnollisesti silmäsi muotoa, avaavat katsetta tai luovat kissamaisen katseen. Malli valitaan asiakkaan kanssa yhdessä ennen ripsien laittoa.

Alhaalla kuvia.

 

Kotihoito-ohjeet

Kun pääset ripsienlaitosta/huollosta kotiin, ethän pese ripsiä 24-48tuntiin. Ripsiliima saavuttaa maksimaalisen lujuutensa 48tuntia laiton jälkeen.

Tämän jälkeen pesethän ripsesi joka päivä. Tähän soveltuu parhaiten ripsien pesuun tarkoitettu pesuvaahto esim. Finlash puhdistusvaahto jota voi ostaa hoitolasta tai jokin muu öljytön puhdistusvaahto. On erittäin tärkeää ettei ripsiin pääse mitään öljyjä, koska se liuottaa ripsiliimaa. Ripsien päivittäinen pesu on todella tärkeää koska jos laiminlyöt sen niin ripsien tyveen alkaa muodostua keltaista talia joka alkaa liuottamaan ripsiliimaa ja saa ne irtoamaan ennenaikojaan. Likaisiin ripsiin on myös vaikea tehdä huoltoa koska liima ei tartu taliseen ripseen. Joten huoletdithan tästä. 
Sinun on myös hyvä harjata ripsiä ripsiharjalla jotta saat ne asettumaan kauniimmin esimerkisi nukutun yön jälkeen.

Milloin huoltoon?

Yleisin ripsienhuoltoväli on 3 viikkoa. Suurimmalla osalla on tässä vaiheessa lähtenyt jo ripsiä irti niin paljon, että ne näyttävät harvoilta. Huomioithan että jos väli venähtää pidemmäksi ja ripsiä on irronnut jo hyvin paljon joutuu silloin veloittamaan isomman hinnan.
Jotkin ripset kasvavat pituutta ja pidennysripsi nousee pidemmäksi kuin muut ripset. Voit halutessasi lyhentää tätä ripseä kynsisaksilla. Huollossa tälläiset "lennokkaat" ripset irrotetaan ja tilalle laitetaan uusi ripsi. Hieman pidemmäksi kasvaneet lyhennetään kärjestä.

Allergia

Käyttämäni ripsiliimat ovat turvallisia, ja ne erittävät keskimääräistä vähemmän silmiä ärsyttäviä höyryjä. Joskus kuitenkin niille saattaa herkistyä, ehkä pitkän käytön jälkeen tai jo heti kättelyssä. Automaattisesti silmien punoitus tai vetistely laiton jälkeen ei ole allergiaa, ripsiliima kuivuu kosteudesta. Jos sinulla on valmiiksi kuivat silmät saattavat ne kuivaa entisestään ja siksi punoittaa, vetistää tai tuntua hieman ärtyneiltä. Tähän auttaa jos laittaa kostutustippoja ennen ja jälkeen laiton. Jos kuitenkin huomaat että silmäluomet alkavat punoittaa, kutista ja kirvellä jonkin aikaa laiton jälkeen eikä se laske, tai sinulle tulee silmätulehdus, on järkevintä poistaa ripset ensi tilassa ja hakeutua lääkäriin.

Klassiset ripsienpidennykset
Klassiset ripsienpidennykset
Hybridi ripsienpidennykset
Hybridi ripsienpidennykset
Voluumi ripsienpidennykset
Voluumi ripsienpidennykset