IHONHOITO & KAUNEUS

Dear, I dont just want to make you shine, I want to make you sparkle.

Ateljee Annele pitää sisällään mm. kosmetologin palveluita, ripsienpidennykset, geelirakennekynnet, oman kynnen geelauksen, sekä ehostuspalvelun. 

Olen kosmetologi, taiteilija, sertifioitu ripsiteknikko ja CND Chellac sertifioitu geelilakkausten tekijä. Rakennekynsien teon opiskelin CND:n verkkokurssin avulla. Harjoittelin näiden palveluiden tekoa sekä esimerkiksi kulmien laminointia kosmetologi opintojen ohella noin vuoden verran.

Ripsien teossa käytän pääsääntöisesti Easylash ja Starryn tuotteita. Kynsien teossa käytän Just Nails rakenne- ja värigeelejä. Kulmien/ripsien värjäyksessä ja laminoinnissa/kestotaivutuksessa käytän Ruthie Bellen ja Refectocilin tuotteita. Meikkejä minulla on monesta merkistä mm. Madara, Nyx ja Art Deco on edustettuna.(Meikkauspalvelu poistuu keväällä 2024)

Teen kasvohoitoja luonnollisella merellisellä BY MUKK tuotesarjalla. Lisätietoa tästä

Kuka sinua palvelee?


Olen Janiina Mäkinen, 35 vuotias toiminimiyritäjä ja kotoisin Hauholta Hämeestä. Nykyisin asun mieheni, koiranpentu Eevin ja kahden kissamme kanssa Hämeenlinnassa. Olen entisiltä ammateiltani lähihoitaja sekä taloushallinnon merkonomi.

Minulle on todella suuri asia, että viihdyt ja tunnet olosi kotoisaksi hoitolassani. Haluan sinun tietävän että olet arvokas ja tärkeä. Koska olen hyvin "aito" ihminen, pidän aidoista kohtaamisista ihmisten kanssa. Ole siis rohkeasti oma itsesi. 

Kauneudesta puhuttaessa, tietenkin ajattelen tärkeimmän kauneuden tulevan ihmisestä sisältä. Kauneus on turhaa jos ihminen ei ole rakkaudellinen ja nöyrä. Haluan kuitenkin kaikkien naisten tietävän että pieni ripaus jotain kaunista ja sisäinen hyvä olo saa silmät ja persoonan loistamaan vielä asetta kirkkaampana. Dear, I dont just want to make you shine, I want to make you sparkle.

Sosiaalisessa mediassa haluan aina välillä muistuttaa naisia siitä, että he eivät anna muiden mielipiteiden vaikuttaa itseluottamukseensa ja ulkoiseen olemukseensa. Haluan jokaisen olevan rohkeasti oma itsensä ja valitsevan lähelleen voimaannuttavia ihmisiä jotka tukevat hyvinvointia. Muina aiheina ADHD ja erityisherkkyys. Olen instagramissa ateljee_annele ja facebookissa nimellä Ateljee Annele