IHONHOITO & KAUNEUS

Dear, I dont just want to make you shine, I want to make you sparkle.

Ateljee Annele pitää sisällään kosmetologin palveluita, ripsienpidennykset, geelirakennekynnet, oman kynnen geelauksen, sekä ehostuspalvelun. 

Olen kosmetologi, taiteilija, sertifioitu ripsiteknikko ja CND Chellac sertifioitu geelilakkausten tekijä. Rakennekynsien teon opiskelin CND:n verkkokurssin avulla. Harjoittelin näiden palveluiden tekoa sekä esimerkiksi kulmien laminointia opiskelun ohella noin vuoden verran.

Ripsien teossa käytän pääsääntöisesti Starryn tuotteita. Kynsien teossa käytän Just Nails rakenne- ja värigeelejä. Kulmien/ripsien värjäyksessä ja laminoinnissa/kestotaivutuksessa käytän Refectocilin tuotteita. Meikkejä minulla on monesta merkistä mm. Madara, Nyx ja Art Deco on edustettuna.

Alan tehdä kasvohoitoja Suomalaisilla Niki Newd luonnonkosmetiikkatuotteilla (tuorekosmetiikka). Palvelut sivulla niistä lisää.

Kuka sinua palvelee?

Olen Janiina Mäkinen, 34 vuotias toiminimiyritäjä ja kotoisin Hauholta Hämeestä. Nykyisin asun mieheni ja kahden kissamme kanssa Hattulassa. Olen entisiltä ammateiltani lähihoitaja sekä taloushallinnon merkonomi.

Minulle on todella suuri asia, että viihdyt ja tunnet olosi kotoisaksi hoitolassani. Haluan sinun tietävän että olet arvokas ja tärkeä. Koska olen hyvin "aito" ihminen, pidän aidoista kohtaamisista ihmisten kanssa. Ole siis rohkeasti oma itsesi. 

Kauneudesta puhuttaessa, tietenkin ajattelen tärkeimmän kauneuden tulevan ihmisestä sisältä. Haluan kuitenkin kaikkien naisten tietävän että pieni ripaus jotain kaunista ja hyvä olo saa silmät ja persoonan loistamaan vielä asetta kirkkaampana. Dear, I dont just want to make you shine, I want to make you sparkle.