Saatavilla olevat palvelut

Klassiset ripsienpidennykset

Valmis kääntämään katseita?

Ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. Pysyvyys on yksilöllinen kotihoitotottumuksien ja oman ripsen kasvun ja vaihtuvuuden takia. Normaalisti hyvä huoltoväli on 3vk. Uusi asiakas saa mukaansa kotihoito-ohjeet joiden avulla ripset säilyvät kauniimpana ja pysyvät kiinni paremmin. Oikein laitetut pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä ja ovat hyvin kevyet jolloin niitä voi pitää vaikka jatkuvasti niin halutessaan.

Kulmien laminointi

Kauniit kulmat ovat kasvojen kehykset.

Kulmien laminoinnissa kulmakarvat asetetaan haluttuun muotoon permanenttiaineilla jolloin ne pystytään harjaamaan tuuheiksi haluttuun muotoon ja saamaan pysymään siinä asennossa esim. kulmakarvageelillä. Vaikutuksen kesto yksilöllinen 4-8vk.

Ripsien kestotaivutus

Erottuvammat ripset.

Ripsien kestotaivutuksessa ripset taivutetaan silikonimuotilla ja permanenttiaineilla haluamaan asentoon ja värjätään. Vaikutus kestää yksilöllisesti 4-8vk. Kestotaivutettuihin ripsiin saa laittaa ripsiväriä.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Nopeasti huolitellumpi look.

Ripset tai kulmat värjätään kestovärillä jolloin ne erottuvat paremmin ja ovat huolitellumman näköiset. Väri pysyy yksilöllisesti omien kotihoitotottumuksien ja karvojen vaihtumissyklin mukaan 3-6vk.

Geelirakennekynnet

Luksusta arkeen tai juhlaan. Pitkät kauniit kynnet joista olet haaveillut.

Oma kynsi valmistellaan työntämällä kynsinauhat ja hiomalla kynnen pinta. Omaan kynteen kiinnitetään tipit joiden päälle rakennetaan geelillä lujuutta. Pysyvyys yksilöllinen kynsiin kohdistuvan rasituksen ja oman kynnen kasvun mukaan 2-4vk.

Oman kynnen geelaus

Kauniit kynnet kauemmin.

Oma kynsi valmistellaan työntämällä kynsinauhat ja hiomalla kynnen pinta. Omaa kynttä vahvistetaan geelillä tarvittaessa ja päälle värilakka. Pysyvyys yksilöllinen kynsiin kohdistuvan rasituksen ja oman kynnen kasvun mukaan 2-4vk.